Екипът на TWX® Auto Exterior разработи този лесен за употреба продукт за коли на базата на уникална безводна технология на почивстване с полимери, която нежно и ефективно отстранява прах и замърсявания и оставя вашия автомобил полиран до блясък и защитен от ежедневните замърсявания.

ВИДЯНО В

ОДОБРЕНО!

ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В ОБЛАСТТА

TWX® Auto Exterior е лабораторно произведен и тестван от професионалисти от цял свят в областта на полирането на автомобили. Няма друг подобен продукт, който да почиства, полира и едновременно да защитава вашата кола. TWX® Auto Exterior го прави!

КУПИ СЕГА

Ще получиш своята пратка със Спиди.

ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ

ОТ ХОРА, КОИТО ОБИЧАТ КОЛИТЕ СИ!

Деян Петров Използвах го на джипката си, която карам по черни пътища и съответно е видяла много кал, но този продукт направи повърхността много по-лесна за почистване. Е, не ми премахна всички малки драскотини от клони, но ми хареса как действа.
Харесай · Отговори ·
43
Веселин Шопов Точно каквото търсех. Имам черно BMW 2015, направо супер действа. Като я изкарам и само ме питат къде и как я мия. Също така мирише хубаво. Нямам какво лошо да кажа за продукта. Ще опитам и някой от другите продукти на марката. Благодаря за хубавия продукт!
Харесай · Отговори ·
134
Петър Миланов Първо минах колата през полиране и пастиране и след това пръснах с този продукт отгоре. Блясъкът беше дори по-силен, много добре се получи. Едно пръскане със спрея и минаване на колата с навлажнена кърпа вършат чудеса и защитават колата от страшно мръсните ни пътища.
Харесай · Отговори ·
37

КАКВА Е ТАЙНАТА

НА TWX® Auto Exterior?

Напълно нова почистваща технология с полимери, събрана в един спрей, който не само почиства, но и придава блясък! Това означава, че само с едно пръскане можете да измиете, излъскате и полирате вашия автомобил!

Поръчай TWX® Auto Exterior днес!

Независимо дали се занимавате професионално с коли или просто искате да постигнете перфектен външен вид на колата си бързо и лесно, TWX® Auto Exterior е перфектно решение за всеки, който не желае да ходи до автомивката.

Изберете пакет

2 + 1 Безплатно
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

1 Бройка
+ 6.00 лв. ДОСТАВКА

3 + 2 Безплатно
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
+6 безплатни мостри на цялата TWX Auto гама и 1 микрофибърна кърпа

ФИНАЛИЗИРАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Ще получиш своята пратка със Спиди.

Положителни отзиви от клиенти

Спести 58.00 лв.

58.00 лв. (50% ОТСТЪПКА)

Стара цена: 116.00 лв.

ФИНАЛИЗИРАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Ще получиш своята пратка със Спиди.

14-дневна гаранция за връщане на парите

Наше желание е да сте 100 % доволни от TWX Auto. И в случай че не сте, ще ви върнем парите или ще заменим стоките. Само ни пишете!

Имате въпрос? Вижте отговорите на най-често задаваните такива!

TWX® Auto Exterior е продукт за почистване на вашата кола без да е необходимо измиване с вода. Също така комбинацията от полимери полира и защитава боята. Всичко това само с едно пръскане. Ваксата е по-мощно средство за защита. Най-универсалният продукт на пазара в момента е TWX® Auto Exterior , който не просто защитава, а и полира и придава блясък на колата.

Чрез процес на разграждане, полимерите на TWX® Auto Exterior проникват в мръсотията и я правят лесна за почистване с микрофибърна кърпа.

TWX® Auto Exterior е специална комбинация от полимери, които създават слой лъскаво покритие и предпазват колата от мръсотия, замърсявания от птици и насекоми, водни петна и пътни замърсители. Обикновените вакси и покрития за боя не могат да предлажат същото дълготрайно ниво на защита и се измиват или износват за няколко седмици. TWX® Auto Exterior защитава месеци, а не седмици.

Ако използвате продукта според указания начина на употреба, TWX® Auto Exterior ще се справи с мръсотията без надрасквания.

Не, всъщност я защитава и подсилва блясъка.

Използвайте този спрей върху боя, метални и пластмасови повърхности на автомобили, мотоциклети, лодки и други превозни средства.

Защитното покритие обикновено издържа до 6 месеца, в зависимост от атмосферните условия. При ежедневно шофиране препоръчваме продуктът да се нанася поне веднъж месечно. В случай че искате да запазите перфектния блясък на автомобила си, както и оптимално ниво на защита, препоръчваме нанасяне всяка седмица.

Да, възможно е. Все пак, за най-добри резултати препоръчваме нанасяне на сянка и върху студена повърхност на превозното средство.

Продуктът ефективно защитава повърхността от силни UV слънчеви лъчи, замърсяване, водни петна, остатъци от насекоми или птици и пътна мръсотия. Няма да отблъсне напълно прахта, насекомите и т.н., но прави почистването им много по-лесно след това.

Не пречи да опитате, но зависи каква е причината за надраскването и колко е дълбоко.

Да, може да го използвате да премахнете такива петна. Въпреки това, петната от киселинен дъжд са най-трудни за премахване и се нуждаят от повече усилия. Предлагаме преди да нанесете продукта да премахнете всички замърсители от повърхността (като кал и прах например). TWX® Auto Exterior предотвратява задържането на високи калциеви водни отлагания върху повърхността на автомобила, което води до образуването на тези грозни водни петна.

Ние се гордеем с това, че представяме едни от най-добрите продукти за грижа за автомобили на пазара, като същевременно гамата е изцяло екологична. Всички наши продукти са нетоксични и 100% биоразградими и не съдържат тежки киселини или химикали, нито флуороводородна или сярна киселина.

КУПИ СЕГА!

Ще получиш своята пратка със Спиди.